Na ruim 20 jaar in verschillende marketingfuncties gewerkt te hebben, besloot ik in 2009 het roer om te gooien. Ik ging als freelancer verder met datgene dat ik al geruime tijd met veel plezier deed: fotografie. Dat bleek een goede zet. Ik maakte niet alleen van mijn hobby mijn beroep, en ben daardoor elke dag bezig met mijn passie, maar werk inmiddels ook met veel plezier voor opdrachtgevers van diverse pluimage. Van de vastgoedsector en makelaardij, tot gemeenten, MKB en de publieke omroep.
Inmiddels heb ik mij als freelance fotograaf gespecialiseerd in vastgoedfotografie, eventfotografie en portretfotografie. Zo ben ik een van de vaste fotografen van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, heb ik mooie events van onder andere KRO-NCRV mogen fotograferen en werk ik voor verschillende vastgoedbedrijven en makelaars in Nijmegen en omgeving. Dankzij mijn marketingachtergrond weet ik wat belangrijk is om op beeld vast te leggen en denk ik graag met u mee om uzelf, uw bedrijf of merk zo voordelig mogelijk te fotograferen.

Ook in mijn vrije tijd neem ik mijn camera geregeld mee op pad. Op reis, naar een sportwedstrijd of tijdens een wandeling in de stad of de natuur leg ik bijzondere momenten vast op beeld. Omdat ik vind dat je als fotograaf nooit uitgeleerd bent en je jezelf moet blijven uitdagen om de allermooiste foto te maken. Elke dag opnieuw.

‘Which of my photographs is my favorite? The one I am taking tomorrow.’

Imogen Cunningham

Using Format